top of page

Dr.J.K.Suykerbuyk

Dr. Jeff Suykerbuyk genoot zijn opleiding tot arts en volwassenpsychiater aan de Universiteit Antwerpen met een bekwaamheid in de rehabilitatie/herstel van personen met een psychiatrische pathologie. Dit vanuit het participatiemodel voor mensen met een beperking (Verenigde Naties resolutie 61/106).

 

In Nederland bekwaamde hij zich als specialist in de rehabilitatie en het herstel van personen met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH ) zowel aan het Universitair Medisch Centrum Utrecht(UMC) als het UMC Maastricht.

 

Aan het UMC Erasmus Rotterdam behaalde hij zijn interne aantekening van Kinder- en Jeugdpsychiater met als therapieopleiding integratief systeemgericht psychotherapeut en een bijkomende subspecialisatie in de behandeling en rehabilitatie/herstel van kinderen met een psychiatrische stoornis en Licht Verstandelijke Beperking (LVB).

 

Als medisch Hoofd heeft hij “Amares”, een medisch-specialistische afdeling voor kinderen met een verstandelijke beperking en psychiatrische stoornis, mee opgericht binnen de GGZ Emergis in Zeeland/Nederland.

 

Doorverwijzing kan zowel voor vragen betreffende diagnostiek, behandeling, second opinion, enz. Nazorg na een ziekenhuisopname en een langdurige opvolging zonder beperking in de tijd, behoort ook tot de mogelijkheden.

Zowel voor kinderen vanaf de kleuterschoolleeftijd, als voor tieners en adolescenten, jongvolwassenen en volwassenen, wordt ambulante medisch-specialistische psychiatrische hulp en zorg geboden.

 

Lid van:

 

  • VVP (Vlaamse Vereniging Psychiatrie) 

  • VVK (Vlaamse Vereniging voor kinder- en Jeugdpsychiatrie) 

  • NVvP (Nederlandse Vereniging van Psychiatrie)

  • IASSID (International Association for the Scientific Study of Intellectual Disabilities)

  • IBIA (International Brain Injury Association)

Contactgegevens:

Dr. Suykerbuyk is enkel via email bereikbaar: dokter@dr-jks.be of suykerbuyk.miander@gmail.com

bottom of page